Grorud Foto » - Fotografering i over 50 år! - Bryllup, konfirmant, baby og familie

Masthead header

Barnefotografering

Vi fotograferer barn i alle aldre. For oss er det viktig at det å gå til fotograf er en positiv og morsom opplevelse, både for foreldre og barn. Med barn er det ikke alltid like lett å gi konkrete beskjeder, så fotograferingen skjer i stor grad på deres premisser. Ved hjelp av lek og moro, kommer de gode uttrykkene naturlig.

Vi setter av en time i studio, da har vi god tid. Noen ganger kan barn være litt skeptiske, og trenger litt tid til å bli kjent med omgivelsene og situasjonen før vi kommer ordentlig i gang.

Ofte har man lyst til å fotografere barna i forskjellige klær. Av erfaring vet vi at barns tålmodighet er begrenset og tar brått slutt. Derfor kan det være lurt å begrense antall klesskift, som regel er ett til to skift mer enn nok. Er dere usikre på hva dere vil bruke? Ta med dere klærne så ser vi på det når dere er her. Vi kommer gjerne med forslag til hva vi mener fungerer best. Vi fraråder å velge klær med store logoer og altfor mye mønster da dette kan virke litt dominerende.

Noen dager etter fotograferingen vil dere få tilsendt et nettgalleri på mail slik at dere kan se på bildene deres hjemme. Når dere har sett ut favorittene avtaler vi visningstime, slik at vi kan hjelpe dere med for eksempel utsnitt, sammensetninger av bilder og valg av rammer.

Tid:    Opptil 45 minutter

Pris:   1490,-

  • Inkluderer visningstime
  • Inkluderer en forstørrelse i 20×25

 

Din emailadresse blir aldri offentliggjort eller delt. Obligatoriske felt er merket *

*

*