Grorud Foto » - Fotografering i over 50 år! - Bryllup, konfirmant, baby og familie

Masthead header

bryllup

Bryllupsdagen er en av de viktigste i livet og det knyttes store forventninger til bryllupsbildene.

Ved bryllupsfotografering er kommunikasjon mellom fotograf og brudepar ekstra viktig. Bilder fra den store dagen er ofte svært viktig for brudeparet, derfor er det også viktig at man velger en fotograf man føler seg trygg på, og som har et bildeutrykk man selv liker

Vi tilpasser fotograferingen etter deres ønsker og tilbyr flere pakkeløsninger.

 

Bryllupsfotografering 3900,-

Vi bruker vanligvis én til én og en halv time på fotograferingen, som oftest mellom vielsen og middagen. Det er fullt mulig å ta bilder sammen med barn, familie, og forlovere, slike ting blir man enige om på planleggingstimen.  Vi er alltid to stykker på bryllupsfotografering. Assistenten hjelper til med lyssettingen, og passer på at detaljene er i orden.

 

Bryllupsfotografering med fotografering under vielse 4900,-

Vi møter opp ved kirken i god tid før vielsen starter, slik får vi tatt stemningsbilder av brudgommen, foreldre og gjester.

Vi er på plass under hele vielsen så den blir godt dokumentert. Det er viktig for oss å være så diskret som mulig, derfor jobber vi uten blits under vielsen.

 

Halvdagsfotografering 14900,-*

Inntil 5 timer

Vi følger dere gjennom halve dagen og det er mulig å få bilder fra de siste forberedelsene med kjolepåkledning til begynnelsen av middagen.

I løpet av dagen setter vi av ca 1,5 timer til portrettfotografering.

I denne pakken følger det med 200 bilder ferdig redigerte i høyoppløste versjoner til fri bruk.

 

Heldagsfotografering 24900,-*

Inntil 10 timer

Vi følger dere gjennom hele dagen og dokumenterer alt fra de siste forberedelsene til den siste valsen. I løpet av dagen setter vi av ca 1,5 timer til portrettfotografering.

*I denne pakken følger alle bildene ferdig redigerte i høyoppløste versjoner til fri bruk.

 

Inkludert i alle pakkene:

Planleggingstime og visningstime.

-Et par uker i forkant av fotograferingen kommer dere på et planleggingsmøte hvor vi blir litt kjent, ser på bilder og lager en liten kjøreplan for fotograferingen. Vi danner oss et inntrykk av hva slags bilder dere liker, og skreddersyr på denne måten fotograferingen etter deres ønsker.

-Det er mange bilder å gå igjennom fra en bryllupsfotografering. Ofte kan man ha god nytte av å ta en gjennomgang sammen med fotografen etter å ha sett på bildene hjemme. Noen ganger kan det være litt vanskelig å se utrykk ordentlig, spesielt på helfigurbilder. Defor er det lurt å ta en gjennomgang sammen med fotografen for å være helt sikker på at dere velger de bildene dere er mest fornøyd med. Vi viser bilder fra prosjektor i vårt visningsrom – her vises også bildene sannsynligvis mer korrekt i forhold til farger osv.Vi er selvfølgelig behjelpelige med råd og innspill, både når det gjelder album, størrelse og innramming.

For oversikt over priser, ta en titt på album og takkekort.

 

Ta en titt på våre byllupsbilder i galleriet vårt!